Geile amateur geileginger (31)

Acties

Informatie

geileginger (31)

Bericht van geileginger

Een jonge rustigejongen die van gezelligheid houd. Ik hou ook van koken en bakken voor vrienden. Vele hobbies hebben ik en probeer te genieten van de dingen die ik kan doen. Verzorgend, actief ( soms ook lekker niks), lief maar kan soms ook vurig zijn.

Informatie over geileginger

Naam: geileginger
Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: rood
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag chocolade, kip, rijst met beetje sambal en groente en drink graag thee, drinkyoghurt. Mijn hobbie(s): gamen, lezen, sporten, series kijken, koken en bakken. Mijn favoriete muziek is van alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op . Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is en mijn favoriete plekje(s) zijn . Bij mannen val ik op hun kont en torso. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: rustig maar soms kan ik ook vurig zijn. Mijn Sterrenbeeld is stier. Mooi aan mezelf: haar kleur. Mijn levensdoel is: geniet zo veel je kan ook van de kleine dingen. Mijn levensmotto is: Was Morgen kommt weiss keiner Leb jetzt im Moment. Wenn du auf die Fresse fallt steh auf und lauf we. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is vieze lucht of onverzorgd eruit zien. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou